Для бійців спецпідрозділів поліції Тернополя передали дрони

Опубліковано:
7 Серпня, 2023 о 15:05

Для виконання бойових завдань на лiнiї фронту начальник ОВА передав 3 бойових дрона та вiйськовi аптечки для бiйцiв тернопiльських спецпiдроздiлiв полiцiї, якi перебувають на бойових позицiях на Сходi України.

Безпiлотники виготовленi на релокованому пiдприємствi. Вони можуть використовуватись вiйськовослужбовцями як дрони-камiкадзе а також як носiї боєприпасiв. Якiсть, комплектацiя та керованiсть – на вищому рiвнi, вiдзначають вiйськовi. Адже це вже не першi дрони, якi їдуть на передову з Тернополя виконувати бойовi задачi.



Фiрма-донат передала для українських захисникiв якiснi нiмецькi тактичнi аптечки. «Дай Бог, що не згодились, але вони мають бути в кожного»,- зазначив Володимир Труш.

Тернопiльщина всiма силами долучається до матерiального забезпечення наших Героїв. Допомагаємо нашим захисникам нищити ворога!

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ОВА, #Труш
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: