Металочерепиця – безсумнівно лідер продажів серед всіх наявних видів покрівельних матеріалів. І це цілком справедливо, адже виріб поєднав в собі неабияку витривалість та може слугувати не одне десятиліття. Переконливі фактори для більшості домовласників, незважаючи на наявність великого вибору інших покриттів, роблять свою справу. Практичність металевої черепиці дозволяє використовувати її при облаштуванні не лише житлових будинків, а й безлічі інших видів будівельних споруд.

Яку структуру має виріб

Металочерепиця в своїй будові має основу – це сталевий лист, що захищено по обидва боки антикорозійним покриттям, також зовнішня сторона покривається полімером, щоб листи отримали гарний колір та в сукупності с однією із можливих форм хвилі створили приємний зовнішній вигляд покрівельного виробу. Якщо вдатися в подробиці структури, то важливо знати такі основні моменти:

  • Метал має товщину 0,45 мм, але іноді цей параметр може змінюватись в меншу і більшу сторону. Однак в першому випадку це суттєво вплине на кінцеву якість виробу, а в останньому – навпаки, покращить міцність хвилястих листів.

  • Метал оцинковують задля захисту від негативного впливу вологи та опадів, але можливості виробництва дозволяють наносити цей шар з різним вмістом захисної речовини – від 100 до 275 грамів може міститись на один метр виробу.

  • Полімерним покриттям не тільки забезпечуються естетичну складову металочерепиці, але й створюють додатковий захист від ультрафіолету, тим самим захищаючи колір від вигорання на сонці.

Де купують якісну металочерепицю

Знайти безліч достойних варіантів можна на сайті https://skrovlya.kiev.ua/metalocherepitsya/, де С-Кровля зібрала найкращі зразки продукції від європейських та українських виробників. Щоб кожен мав змогу обирати між продукцією різних виробників та з різної ціною, характеристиками. Як не помилитись з покупкою?

  • по-перше, варто обирати продукцію тих заводів, які відомі своєю бездоганною репутацією,

  • по-друге, обов’язково треба приділити достатньо уваги технічним даним матеріалу,

  • по-третє, покупець повинен перевірити документацію, наявність технічної супровідної документації, щоб переконатись в оригінальності продукції.

Ринок покрівельних матеріалів зараз пропонує безліч варіантів, тому аналізуйте, де краща ціна, вигідні умови доставки та наявні спеціальні пропозиції. Обирайте варіант, в якому якість відповідає вартості.

null

На що ще звернути увагу?

Обираючи металочерепицю, треба мати точні підрахунки, скільки знадобиться листів матеріалу та яких розмірів вони повинні бути. Зерніть увагу, що можна замовити довжину листів суто під ваші потреби, а це дуже полегшує задачу швидкого та зручного монтажу.

Не ігноруйте зовнішні характеристики металевої черепиці, адже цей фактор допоможе у формуванні гарного вигляду будівлі та приємного враження від поєднання кольорів та матеріалів для різних елементів об’єкту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дах, #металочерепиця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: