Новатори навчальної програми Mr.Leader у гостях ТНПУ

Опубліковано:
15 Липня, 2023 о 19:15

У Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбула зустріч із колегами зі столиці.

Делегація у складі Тетяни Шарової – докторки філологічних наук, професорки, головної наукової співробітниці відділу роботи з обдарованою молоддю ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Ольги Репольської – керівниці центру раннього розвитку дитини та дошкільної освіти, Катерини Ковальчук – методистки дитячого садочку Mr. Leader, Анни Валентинівни – директорки з розвитку Mr. Leader поспілкувалися із науковцями ТНПУ.



Представники університету були у складі Богдана Буяка – ректора університету, Григорія Терещука – першого проректора, Олександри Янкович – завідувачки кафедри психології і методики початкової та дошкільної освіти, Ольги Пуйо – асистентки кафедри психології і методики початкової та дошкільної освіти.

Основне питання зустрічі – «Система освіти і піклування Education and Care» про дітей раннього та дошкільного віку.

Спостерігаючи за науково-освітньою діяльністю один одного впродовж років, науковці розуміли який спектр проробленої роботи з дітьми є у кожного. Проте сучасні технології не стоять на місці, а прогресують, тому гості запропонували свою нову та безальтернативну онлайн-платформу для дітей «Mr. Leader Day» для дітей (віком від 2 до 6 років), завдання якої спонукають дітей до активності, до мотивації навчатися, до виявлення та проявлення лідерських якостей в юних особах. І саме ТНПУ буде першим осередком на Тернопільщині, який проексперементує онлайн-програму та першими почують фіт-беки від батьків щодо діяльності, новаторів навчальної програми тощо.

Літній сезон і канікули у розпалі, а вже з початком навчального року ми розпочинаємо співпрацю з Mr. Leader, адже спільними зусиллями можна зробити значно більше. І ми робимо максимально-прогресивні дії, аби наші діти розвивалися в ногу з часом і найголовніше, щоб це було цікаво самим юним обдаруванням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: