ТНПУ у складі делегації на Українсько-Чеському форумі

Опубліковано:
12 Липня, 2023 о 21:00
Нещодавно делегація Тернопільської області  брала участь в  Українсько-Чеському форумі. Серед учасників Форуму – Генеральний Консул Чеської Республіки у Львові Давід Нова, директор Chech Trade Україна у Львові Войтех Враспір, Прем’єр-міністр Чехії (2006-2009рр.) Мірек Тополанек, представники бізнесу, інвестори та донори.

 
Стартує форум
Стартує форум
В числі делегатів був науковець інженерно-педагогічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка  –  доктор технічних наук, професор Валерій Степанович Федорейко, повідомляє сайт ТНПУ. 

Учасники Українсько-Чеського форуму
Готові до співпраці
 
Учасники Українсько-Чеського форуму
Учасники Українсько-Чеського форуму
 
Особлива увага на форумі приділялася перспективам українсько-чеської співпраці у галузях енергетики, машинобудування, охорони здоров’я. Зокрема, вивчено можливості співробітництва Тернопільської області з чеськими партнерами в сфері торгівлі та промисловості.



Відділ у справах молоді ТНПУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: