Вручення сертифікатів про проходження курсу «Самодопомога та кризова допомога» працівникам ДСНС відбулся в Класичному університеті Тернополя

Опубліковано:
11 Липня, 2023

У класичному унiверситетi Тернополя з 28 по 30 червня 2023 року  працiвники Державної служби України з надзвичайних ситуацiй проходили курс «Самодопомога та кризова допомога». Сьогоднi у залi засiдань Вченої ради вiдбулося вручення сертифiкатiв про успiшне завершення навчання.

Вiтаючи всiх присутнiх, проректорка з науково-педагогiчної роботи Оксана Десятнюк сказала: «Приємно, що у межах спiвпрацi класичного унiверситету Тернополя та Iзраїльської коалiцiї травми ми реалiзовуємо проєкти, якi є надважливими у час повномасштабної вiйни росiї проти України. Кожен iз вас упродовж трьох днiв плiдно працював, вивчаючи психофiзiологiю стресу, правила першої психологiчної допомоги, iндивiдуальний код адаптацiї, декомпресiю та багато чого iншого. Переконана, що отриманi знання допоможуть вам у роботi!»

Заняття у ЗУНУ проводили тренери з Iзраїльської коалiцiї травми, якi є свiтовими експертами в галузi самодопомоги та кризової психологiчної допомоги.

Iзраїльська коалiцiя травми (ITC) — це асоцiацiя неурядових органiзацiй, яка займається психосоцiальною пiдтримкою населення, що постраждало вiд рiзних катастроф. В Українi коалiцiя активно працює ще з 2014 року, проводячи навчання та консультацiї для представникiв українського уряду й бiзнесу.

Оксана Миронiвна також розповiла працiвникам ДСНС про подальшi плани та зазначила, що зовсiм скоро буде вiдкрито центр резильєнтностi у стiнах Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #рятувальника
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: