На Тернопільщині вироблять італійські сири

Опубліковано:
9 Липня, 2023 о 09:08

Ви також у захваті від яскраво виражених, сильних смаків італійських сирів ? Тоді “Гурман” від ТМ “Семеро козенят” без сумніву перевершить всі ваші сподівання.  

Адже ми посилили його і без того інтенсивний смак незвичною сумішшю спецій. Чорний перець, червона паприка та гвоздика відповідають за нотку “гостринки”.  Сині волошки і шафран – за неповторну духмяність. А шматочки томатів і паприки – за естетику і свіжість післясмаку.

У розрізі середина циліндру – молочно-білого кольору. Особливої неповторності зовнішньому вигляду додає овочево-трав’яне різнобарв’я.



Цей сир точно стане “родзинкою” сирної тарілки. Смак ідеально поєднується зі свіжими фруктами, медом та горіхами.  А також рекомендуємо дегустувати із червоним вином. 

Торгова марка «Семеро козенят» пропонує вам сир, виготовлений із натурального  козиного молока. У нас є в наявності багато видів сирів, на різний смак та погляд; тому поспішіть спробувати наші смаколики.

Ми – молода команда, яка створює сири з любов’ю і працює на користь та для здоров’я. Можемо запевнити вас, що наші продукти  відповідають високій якості; також пам’ятайте, що «Семеро козенят» – це гарний вибір для вас і, що дуже важливо – для здоров’я ваших діток. Наш сир ви можете брати і як до білого кисло-солодкого вина для посиденьок з друзями, так і для легкого та корисного снеку. Можете бути впевнені, що сири ТМ «Семеро козенят» стануть номером один у вашому списку покупок.

Замовлення можна зробити на сайті https://7-goats.com/ та в direct (при замовленні від 1000 грн – фірмова еко-сумка в подарунок).
Де нас шукати офлайн?

– Тернопіль — магазин на Тернопільському міському ринку.

– Бучач — в мережах супермаркетів «Європа».

– Чортків — кав‘ярня «Кофеїн», вул. Аптечна, 4.

Для зручності створили сторінку в інстаграм, де ви з легкістю зможете зробити замовлення онлайн @semero_kozenyat.

«СЕМЕРО КОЗЕНЯТ» – з любов‘ю та для здоров‘я!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #семеро козенят
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: