У Тернопільському коледжі відбулася підсумкова педагогічна рада

Опубліковано:
28 Червня, 2023 о 19:20

27 червня начальник Тернопільського коледжу Вадим Ластовицький провів підсумкову педагогічну раду за 2022-2023 навчальний рік. на раді підсумував навчання в поточному році та поставили завдання на новий навчальний рік, відзначилил кращих вчителів та майстрів виробничого навчання.

Викладачем 2022-23 навчального року стала викладачка української мови та літератури Ольга Глинчук, а майстром виробничого навчання 2022-23 навчального року став Микола Довгаль. Грамоти отримали викладачі: Надія Галько і Ганна Томашівська.  Памʼятні марки коледжу отримали командири підрозділів.



Дякую шановні колеги за Вашу сумлінну працю в вихованні наших курсантів, відданих Україні патріотів. Дякую особовому складу коледжу за нелегку працю в особливо важливий час для нашої країни, сповнений викликами. Ми з Вами змогли не тільки зберегти надбане, але і розвиватись во благо нашої Великої України. 2023-2024 навчальний рік в Тернопільському коледжі, оголосив роком – ЯКІСНОЇ ОСВІТИ. Ми з Вами будемо робити, ще більше, щоб випускники нашого навчального закладу отримували знання, ще більш якісно будемо покращувати навчальний процес з метою отримання, ще більш високих балів з НМТ, ЗНО та мали можливість широкого вибору при вступі в ВВНЗ та ВУЗи. – сказав на раді очільник коледжу. – Новий навчальний рік буде цікавим, динамічним та зовсім не простим. Бажаю всім успіхів в виконанні завдань, плідної роботи в наступному навчальному році. Всім нам Перемоги над рашистами, Миру та розвитку нашій Україні.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вадим Ластовицький, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: