Ефект, який створює стрічка світлодіодна, привертає увагу до об’єкта, створює особливу атмосферу і гарний настрій. Тому її часто купують для оформлення інтер’єрів, прикрашання фасадів, а також використання для реклами. Вибір пристрою варто робити з огляду на мету його застосування. Здійснити успішний пошук стрічки допоможуть консультанти компанії «Гамма-Компонент», в асортименті якої є десятки якісних варіантів. 

Критерії вибору

При підборі світлодіодної стрічки дуже важливо врахувати всі характеристики, аби придбана модель працювала довго і безпечно, виконуючи на відмінно поставлені перед нею задачі. Серед таких характеристик можна назвати наступні:



  1. Кольори. Вибирайте стрічку з потрібними вам тонами світіння: одноколірну (наприклад, білу, червону, зелену) або кольорову. Зверніть увагу, яке світло випромінює засіб: тепле чи холодне.  
  2. Яскравість. Визначтеся з потрібною яскравістю згідно з вимогами освітлення приміщення чи об’єкта на вулиці. 
  3. Довжина та розміри. Враховуйте ці показники й обирайте згідно з проєктом. Також зверніть увагу на ширину та товщину стрічки, щоби вона легко могла доповнити задуманий дизайн і поміститися у відведене їй місце.  
  4. Водонепроникність. Якщо ви плануєте використовувати світлодіодну стрічку на вулиці чи в приміщенні з підвищеною вологістю, переконайтеся, що вона має відповідний рівень захисту від вологи та пилу згідно з міжнародними стандартами. 
  5. Тип керування. Розгляньте, яким способом вам буде зручніше керувати світлодіодною стрічкою. Ви можете вибрати простий вимикач, дистанційне керування, димер, програмований контролер або сумісність з системами автоматизації освітлення.
  6. Енергоефективність. Зверніть увагу на споживання енергії світлодіодною стрічкою і виберіть варіант, що дозволить вам економити.

Такі показники багато в чому зумовлюють відповідність стрічки вимогам проєкту, простоту у використанні, безпечність та економічність. 

Важливі нюанси

Варто заздалегідь встановити бюджет, який планується витратити на світлодіодну стрічку, та знайти оптимальні варіанти, які відповідають вашим потребам і можливостям. Але є речі, на яких не варто економити, тому якщо є можливість вибрати брендовий та якісний варіант, краще зупинитися на ньому. Також зверніть увагу, щоби світлодіодна стрічка мала гарантію від виробника, аби ви могли бути впевнені у якості та тривалості її роботи.

Враховуючи всі ці фактори, ви зможете знайти варіант, який ідеально відповідатиме вашим потребам та допоможе створити бажаний освітлювальний ефект.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #стрічка світлодіодна
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: