Підбір оптимального рівня нікотину для POD-системи

Опубліковано:
24 Червня, 2023 о 20:21

Вейпери-новачки часто стикаються зі складнощами, пов’язаними з визначенням прийнятного рівня фортеці POD-системи. Все тому, що рівень нікотину у звичайних сигаретах відрізняється від рівня в підсистемах. Для того, щоб отримувати справжнє задоволення від процесу ширяння, слід правильно і грамотно визначати рівень нікотину. Ця інформація буде корисною як новачкам, так і досвідченим вейперам.

Як вибрати оптимальний рівень нікотину для POD-системи

Початківці POD-систем повинні спочатку визначити, який рівень нікотину буде оптимальним для організму. Щоб зробити це було значно простіше, потрібно звернути увагу на кілька важливих аспектів:



  • потреба організму в нікотині;
  • кількість цигарок, яку за день викурює людина;
  • особисті переваги та побажання.

Спочатку слід взяти до уваги той факт, що рідини для POD-систем можуть бути з органічним або сольовим нікотином. Кожен тип рідини має свої властивості та особливості, які потрібно враховувати, роблячи вибір на користь того чи іншого варіанту.

Сольова рідина відрізняється тим, що здійснюється обробка відповідними органічними кислотами. Саме тому засвоюється такий нікотин значно швидше під час ширяння. Є у сольової рідини та мінус — ширяння не супроводжується рясним виробленням пари. Для деяких користувачів цей аспект має важливе значення.

Якщо ж вибрати лужну рідину, то при ширянні буде вироблятися чимало пари, оскільки вона має відмінні від сольової рідини властивості.

Швидко зрозуміти, який нікотин краще підійде, вам допоможе одноразова POD-система.

>

Переваги та недоліки різних рівнів нікотину для POD-системи

Щоб уникнути помилок при виборі рівня нікотину, слід ознайомитися з деякими критеріями:

  • Безникотинові рідини. До складу такої жижі нікотин не входить. Даний варіант відмінно підійде для тих, хто планує позбавитися такої шкідливої звички, як куріння. Асортимент уподобань у цьому випадку досить великий.
  • Жижа з низьким вмістом нікотину (від 1 до 2%). Цей варіант, як правило, обирають курці, які планують найближчим часом позбутися шкідливої звички. З її допомогою простіше перейти на безнікотинові рідини. 
  • Середні (5%). Цей варіант буде оптимальним для курця зі стажем.
  • Жижі з високим вмістом нікотину. До складу такої рідини входить 65 мг/мл нікотину та більше. Дані сольові рідини підійдуть людям, які відчувають постійну потребу куріння. Недолік — більшу шкоду для організму.

Для того щоб зробити вибір на користь тієї рідини для ПІД-системи, яка ідеально підійде, слід звернути увагу на індивідуальні потреби та особливості організму, а також на вищезгадані критерії.

Фактори, що впливають на вибір оптимального рівня нікотину

Щоб зробити вибір на користь того варіанту, який вам підійде, слід скористатися кількома рекомендаціями:

  • Для людей, які раніше курили відносно небагато, використовуючи для цього легші сигарети, підійде жижа з міцністю нікотину 2%.
  • Дослідним курцям, які періодично відчувають нікотиновий голод, більше підійдуть сольові рідини. Їхня фортеця може становити 5% і більше.
  • Для тих, хто планує позбутися шкідливої звички, найкращим варіантом стануть безнікотинові рідини.

Концентрація нікотину вказується на упаковці з рідиною.

Висновки

Одне з основних призначень POD-систем — це поступова відмова від куріння цигарок. І зробити це буде набагато простіше, якщо відповідально підходити до вибору рідини, зокрема визначення рівня міцності. Також корисно враховувати і рекомендації досвідчених вейперів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #POD, #Вейп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: