«Українська команда» передала понад 14 тонн курячого м’яса у 20 лікарень краю

Опубліковано:
19 Червня, 2023
 14 тонн курячого м’яса для лікувальних закладів області передали благодійники волонтерського штабу «Українська команда». Таку гуманітарну допомогу для нашого краю доставили з Франції.

– Це вже не перша допомога Тернопільщині. Завдяки братам Кличкам і їхньому спілкуванню в цілому світі сьогодні усі підставляють плече Україні. Попереду є ще декілька машин. Вони роз’їдуться по різних куточках України. Зокрема, зараз багато допомоги націлено на Херсонську, Миколаївську область, – розповів народний депутат, лідер «Української команди» на Тернопільщині Микола Люшняк. 

Гуманітарну допомогу отримали понад 20 медзакладів нашого краю. Цього разу волонтери намагалися охопити всю географію. Надіслали допомогу туди, де є найбільша потреба. Наприклад, в обласну дитячу клінічну лікарню доставили 500 кілограмів курятини. 

– Ця допомога є надзвичайно важлива для нашої лікарні, оскільки кожного дня у нас на лікуванні, реабілітації перебувають понад 350 дітей у всіх відділеннях. Відтак, є великі потреби у харчуванні для діток. Ми вдячні за допомогу! – наголосила заступниця генерального директора Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні Марія Томашівська.

Ще пів тонни курячого м’яса отримала обласна клінічна лікарня. Щодня у медзакладі годують близько 600 пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні, тож така допомога, зізнаються, вкрай необхідна. 

– З цієї продукції можна зготувати каші, можна додати м’ясо до макаронів, до рису, до підливки. Вибір великий, – розповіла  виконуюча обов’язків головного шеф-кухаря в Тернопільській обласній клінічній лікарні Юлія Іванів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтери, #допомога, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: