Керівник тернопільського аеропорту Пуківський сам у себе купив нафтові резервуари за заниженою ціною

Опубліковано:
13 Червня, 2023 о 16:53

На початку квiтня вiдбувся аукцiон, на якому було реалiзовано майно Тернопiльського обласного комунального пiдприємства «Фiрма «Тернопiльавiаавтотранс»».

Йдеться про шiсть металевих резервуарiв для зберiгання нафтопродуктiв об’ємом 75 м. куб., дiаметром 3,2 м – 8,80 м.



Арешт рухомого майна боржника №30375038, серiя та номер: 60879837 здiйснено 07.03.2023 р. вiддiлом примусового виконання рiшень Управлiння забезпечення примусового виконання рiшень в Iвано-Франкiвськiй та Тернопiльськiй областях Захiдного мiжрегiонального управлiння Мiнiстерства юстицiї.

Попереднiй арешт рухомого майна № 29510731 датований 23.11.2021, видавником виступав Тернопiльський вiддiл державної виконавчої служби у Тернопiльському районi Тернопiльської областi Захiдного мiжрегiонального управлiння Мiнiстерства юстицiї.

Отже, на аукцiонi ПП «Дружба – нафтопродукт», засновником якої є керiвник Тернопiльського обласного комунального пiдприємства «ФIРМА «ТЕРНОПIЛЬАВIА­АВТОТРАНС»» Артем Пукiвський, придбало п’ять резервуарiв по цiнi 153 900.00 грн за штуку.

Один резервуар за 115 000.00 грн придбало ФГ «Золотий жайвiр», яке за всiма ознаками участь в аукцiонi приймала як «спойлер» ПП «Дружба – нафтопродукт», адже його керiвник i учасники аукцiону Дацкiв Марiя Михайлiвна та Дацкiв Оксана Василiвна – родичi.

У даному ауцiонi простежується змова в iнтересах ПП «Дружба – нафтопродукт».

За даними колишнiх працiвникiв аеропорту «Тернопiль», вигляд резервуарiв не повинен ввести в оману читачiв – це якiснi резервуари iз нержавiючої сталi, якi лише зовнi покрилися брудом. За даними Politerno, цiна лотiв занижена у пiвтора раза.

Слiд зазначити, що саму процедуру аукцiону теж повиннi дослiдити правоохоронцi, так як, за даними джерел у керiвництвi аеропорту, арешт майна аеропорту є незаконним.

Довiдково:

1-го вересня 2021 року керiвник аеропорту Тернопiль прийняв на посаду заступника директора з авiацiйної безпеки Пукiвського А.I. за сумiщенням, оскiльки на той час його основним мiсцем його роботи була посада  директора ПП «Дружба – нафтопродукт».

27-го вересня 2021 року Пукiвський А.I. стає виконувачем обов’язкiв директора аеропорту «Тернопiль».

Дане призначення викликає багато запитань, адже вiдбулося без погодження кандидатури уповноваженим органом з питань цивiльної авiацiї.

Погодження кандидатури на посаду заступника керiвника аеропорту, експлуатанта аеродрому, експлуатанта аеропорту з авiацiйної безпеки Державiаслужбою здiйснюється за стандартною процедурою, а саме – шляхом направлення листа з вiдповiдними матерiалами кандидата на посаду заступника керiвника аеропорту, експлуатанта аеродрому, експлуатанта аеропорту з авiацiйної безпеки на iм’я голови Державiаслужби.

Призначати на посаду заступника керiвника аеропорту, експлуатанта аеродрому, експлуатанта аеропорту з авiацiйної безпеки за сумiщенням – забороняється.

На адресу Державної авiацiйної служби України вiд керiвництва аеропорту Тернопiль в продовж серпня 2021 року не надходили жоднi документи щодо розгляду кандидатури Пукiвського Артема Iгоровича на посаду Заступника директора з авiацiйної безпеки.

Отже, призначення Артема Пукiвського на посаду Заступника директора з авiацiйної дiяльностi аеропорту «Тернопiль» було незаконним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Фiрма Тернопiльавiаавтотранс
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: