7 червня 2023 року на базі ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбулося засідання обласної методичної секції педпрацівників професій сфери послуг (громадське харчування). Тема засідання: «Нові вимоги, умови, орієнтири професійної підготовки кухарів».
Відкрив засідання, привітав всіх учасників секції та провів екскурсію навчальним закладом очільник Тернопільського коледжу полковник Вадим Ластовицький.
Перегляньте також:
- Курсанти Тернопільського коледжу візьмуть участь у відзначенні Дня захисників і Дня проголошення Латвійської республіки
- Урочисте шикування з нагоди Дня захисників і захисниць провели в Тернопільському коледжі
Пропозиції щодо складання та покращення орієнтовних освітніх програм і робочих навчальних планів за новим стандартом з професії «Кухар; кондитер» надали всі члени обласної групи, а викладачка коледжу Надія Галько спільно з кафедрою кухарів розповіли та провели майстер-клас щодо особливостей організації харчування в польових умовах. Також викладачами та майстрами виробничого навчання коледжу було проведено заняття по застосуванні польової кухні КП-130.
Директор магазину тактично одягу та екіпірування «Полігон» Ярослав Бойківський ознайомив учасників зборів з видами, комплектацією та приготуванням сухого пайка різних країн світу та вітчизняного виробництва, з особливостями використання в польових умовах спеціального тактичного посуду.
Підвели підсумки роботи групи методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Жилан Ольга Миколаївна та Заслужений працівник освіти України Дзюблюк Валерій Петрович.
Закрили засідання побажаннями здоров`я, перемоги, миру та спокою для всіх українців.