Візит митрополита Епіфанія на Тернопільщину – знакова подія для нашого краю, – Михайло Головко

Опубліковано:
4 Червня, 2023
Архіпастирський візит Блаженнішого митрополита Епіфанія на Тернопільщину є знаковою подією для краю – вважає голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Закладення та освячення нових храмів, перша Божественна літургія в унікальному кафедральному соборі святих рівноапостольних Костянтина та Єлени, зустрічі і спілкування з Воїнами та їх родинами, з дітьми, молоддю, вірянами наповнили наші серця добром та світлими помислами. Цим запам’ятався візит митрополита на Тернопільщину. 

– Дякуємо Блаженнішому за спільну молитву та духовне піднесення, яке зараз дуже необхідне українському народу. Віримо, що спільними зусиллями ми повернемо всі українські святині. Наша сила – в єдності! З молитвою на вустах та вірою в серці наближаємо нашу Перемогу! – подякував предстоятелю очільник області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #епіфаній, #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: