Школа безпеки від «Антошка»: діти на канікули, а батьки – до школи

Опубліковано:
29 Травня, 2023 о 17:35

Бути в безпеці й почуватися в безпеці – це кардинально різні поняття. Зараз, у час війни, ніхто з дорослих не може сказати, що відчуває себе цілком захищеним. Повітряні тривоги, загрози ракетного удару  – постійно тримають в напрузі не лише дорослих, а й дітей. Батьки – це перші люди, які є, таким собі, острівцем безпеки для своїх діток. Тому, щоб почуватися, в цих непростих умовах, більш-менш комфортно і зрозуміти потреби своїх чад, школа безпеки від «Антошка» влаштував неймовірний сюрприз.

Символічно, цей проєкт стартує 1 червня і триватиме до 25 червня у кількох містах України.  Отож, мешканці Києва, Дніпра, Львова, Харкова та Одеси – готуйтеся! Якщо ви відповідальні батьки та хочете дізнатися більше про безпеку про своїх дітей, то для вас підготували унікальну можливість, за цим посиланням https://antoshka.ua/ua/safetyschool ви знайдете перелік заходів, які відбуватимуться у вашому місті. А зареєструватися можна тут https://antoshka.ua/ua/safetyschool. Але, будь ласка, вкажіть, чи буде дитина з вами. Відвідавши ці заходи, вам буде легше зрозуміти власну дитину та її потреби, а ще дізнаєтеся:



  • як вберегти дитину від стресу;
  • як діяти у разі небезпечної ситуації;
  • як запобігти дитячому травматизму;
  • як пояснити дитині про загрози війни та мінну безпеку;

Також, окрім лекцій, будуть і практичні заняття. Зокрема, тренінги по наданні домедичної допомоги. Зараз час літніх канікул, тому ризик травмування дітей дуже високий. На тренінгу батьки зможуть отримати елементарні навички з серцево-легеневої реанімації, а також дізнаються про те, як діяти у разі обструкції дихальних шляхів (перекриття стороннім тілом). 

Для дітей передбачені арттерапевтичні заняття. Це, мабуть, їх найулюбленіший спосіб навчань. Граючись, досвідчені лектори пояснять дітям про те, як розрізняти міни. А це мегаважливо у теперішній час. Деякі міни людським оком дуже важко розпізнати. Тому дитина має бути готова і розуміти це. Їй детально розкажуть, як діяти у випадку, якщо вона виявить вибухонебезпечний предмет.

Окреме заняття буде присвячено іграшкотерапії. Вони мають на меті зменшити стрес у дітей, подолати страхи та навчити зберігати безпеку в тілі.

Словом, лекції й практичні заняття обіцяють бути цікавими, повчальними, а головне – корисними. Окрім того, ви можете стежити за новими відеодописами на каналі https://www.youtube.com/@Antoshkacom/featured. Тут ви знайдете багато корисностей: відеоуроки від найкрутіших експертів, майстер-класи, челенджі, батли та розпаковки. Контент постійно оновлюється і буде цікавим не лише дітям, а й дорослим.

Хочемо нагадати, 1-25 червня у Києві заходи відбудуться у ТРЦ RespublikaPark, ТРЦ Ocean Plaza та ТРЦ DREAM berry, у Дніпрі – ТРК МОСТ-сіті, у Львові – ТЦ Роксолана, у Харкові та Одесі – ТРЦ МегаАнтошка. Чекаємо на вас з нетерпінням!

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Антошка, #батьки, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа безпеки
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: