День відкритих дверей провели у Тернопільському коледжі із посиленою військовою підготовкою

Опубліковано:
28 Травня, 2023 о 12:30

Цікавий і насичений день сьогодні у Тернопільському фаховому коледжі із посиленою фізичною та військовою підготовкою. Там провели День відкритих дверей для майбутніх студентів та їхніх батьків. 

Гостям закладу показували сучасну техніку і дрони, а також, як навчаються студенти коледжу. Абітурієнти ознайомитися з кожною спеціальністю, зокрема, із новою професією “Майстер з обслуговування альтернативних джерел енергії” (сонячні колектори та батареї).



День відкритих дверей відвідали партнери коледжу, підприємці, адже співпраця між роботодавцями та навчальним закладом дуже важлива, наголосив керівник Тернопільського коледжу. 

“Щиро дякую начальнику Тернопільського ОТЦКСП полковнику Денису Сахацькому, попри щільний графік, провів профорієнтацію з майбутніми вступниками в коледж та випускниками закладу, щодо вступу у ВНЗ. Ознайомився з навчально-матеріальною базою коледжу”, – повідомив Вадим Ластовицький.

Також під час зустрічі обговорювали цікаві проєкти на майбутнє щодо військово патріотичного виховання молоді.

ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” розташований за адресою: м. Збараж, вул. Данила Галицького, 48.

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: