Благодійники з Норвегії допомагають переселенцям на Тернопільщині

Опубліковано:
27 Травня, 2023 о 16:05

Норвезька фундація підтримки українських біженців (NSFUR) продовжує допомагає переселенцям, які переїхали на Тернопільщину з областей, де ведуться бойові дії. Необхідні цим людям речі з Норвегії передають до благодійного фонду «Карітас Тернопіль».

Серед цієї допомоги не лише їжа та засоби гігієни, а й різноманітні речі, які потрібні у побуті. Про це працівники «Карітасу» повідомили у мережі facebook: 



«Карітас Тернопіль» відчуває надзвичайну підтримку благодійників з Норвегії. Зокрема, вони регулярно передають: солодощі: цукерки, шоколадки, смаколики, – які отримують дітки – учасники наших проектів. Це є прекрасним доповненням до перекусів. Ми роздаємо солодощі також під час майстер-класів, занять для діток. Також передали засоби гігієни цього разу отримали учасники соціального проекту «Мій Тато – Герой» – сім’ї загиблих, поранених Героїв або ж тих, хто в полоні. Крім того,  норвезькі благодійники  надіслали одяг, ліхтарики, свічки плануємо роздати стареньким, одиноким. А ще передали  корм для тварин. Діти – учасники проектів «Карітас Тернопіль» самостійно відвезли цей корм у притулок для тварин «Ноїв ковчег». Дякуємо Норвезькій Фундації підтримки українських біженців (NSFUR) за допомогу», – розповіли у «Карітасі». 

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Благодійники з Норвегії
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: