Планшети, повербанки та бандажі: «Українська команда» Тернопільщини відправила ще кілька партій допомоги на передову

Опубліковано:
9 Травня, 2023 о 22:10

Волонтерський штаб «Українська команда» на Тернопільщині продовжує щоденно допомагати українським воїнам. За останні декілька днів волонтери відправили багато необхідних речей на фронт.

Про це розповів волонтер «Української команди», лікар-невролог Андрій Надкевич. 



– Волонтери «Української команди», центру « Я-Волонтер» та ГО «Десантно-козацький рій» передали для мужніх азовців з 3 окремої штурмової бригади  зарядні станції, планшети, монітори. А для воїнів 105 бригади територіальної оборони на східний фронт – повербанки, ізраїльські бандажі, евакуаційні ноші, тактичні ліхтарики від наших друзів з Швейцарії. Щира подяка за таку своєчасну і необхідну допомогу! Дякую кожному, хто долучається і продовжує бути поряд з Україною! – зазначив Андрій Надкевич.

Окрім цього,  турнікети, медикаменти, гемостатичні бинти, ізраїльські бандажі «Українська команда» передала для воїнів Повітряних Сил на східному напрямку. 

– Також забезпечили медиків 9 батальйону ізраїльськими бандажами, повербанками, мультитулами і тактичними ліхтариками. Дякуємо волонтерам зі Швейцарії за підтримку! Уся ваша допомога йде за призначенням! – наголосив Андрій Надкевич.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Українська команда
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: