«Філософія слова від філософії серця» – натхненна зустріч у ТНПУ

Опубліковано:
27 Квітня, 2023 о 11:11

24 квітня аспіранти ТНПУ мали унікальну можливість зустрічі із українським науковцем, знаним громадським діячем, талановитим поетом та письменником, професором Олегом Германом.

Зустріч, означена темою «Філософія слова від філософії серця», відбулася в межах вивчення аспірантами курсу «Філософія» за організації доцента кафедри філософії та суспільних наук Наталії Морської.



Олег Герман у момент прочитання поезії

Олег Герман у момент прочитання поезії

Непересічний поетичний талант і харизма пана Олега перетворили зустріч на сокровенну сповідь з неймовірною, натхненною і незабутньою поезією й живильним словом. Краса і запах акацій, життєдайна енергія рідної землі, мудрість і фундаментальність прадавнього дерева надихали й підживлювали дух учасників зустрічі. Магія слова людини з Божим поетичним даром заворожувала справжністю, непересічністю, українськістю, любов’ю до людей і життя. Слухали слова й вслухались поміж слів, отримували благодатну поживу для розшарпаних війною душ… і це було прекрасно!

 

Заслухались прекрасним словом.

Заслухались прекрасним словом

 

Спільне фото на згадку

Спільне фото на згадку

Наприкінці зустрічі аспіранти навздогін привітали пана Олега з нещодавнім ювілеєм й побажали творчого натхнення і Господнього Благословення на многії літа! 

Доц. Наталія Морська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: