Для зручності бджолярів: медоносні культури на полях «Контінентал» можна відстежувати на інтерактивній карті

Опубліковано:
24 Квітня, 2023 о 14:11

Актуальну структуру посівів «Контінентал» уже оновлено на інтерактивній карті бджоляра, якою безплатно можуть скористатися пасічники для планування кочівлі своїх пасік. На карті відображено всі медодайні посіви «Контінентал», зазначено гібриди культур і прогнозований період цвітіння, а також контакти представника Компанії, відповідального за конкретне поле. Крім того, є можливість отримувати смс-сповіщення про внесення засобів захисту.

У 2023 році «Контінентал» збільшив площі медодайних культур: гречку буде посіяно на 3,9 тис. га, що в понад три рази більше в порівнянні з минулим роком. Серед медоносних культур, які вирощує Компанія, у цьому сезоні також традиційно присутні соняшник, ріпак та люцерна. Загалом «Контінентал» цьогоріч вирощуватиме майже 90 тис. га медодайних культур.



Інтерактивну «Карту бджоляра» «Контінентал» запустив 2018 року в межах співпраці з пасічниками, щоб допомогти їм ефективно організовувати процес медозбору. Картою вже користується понад шість сотень бджолярів. Зареєструватися й більше дізнатися про ресурс можна на сайті https://honey.cfg.com.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Контінентал
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: