Благодійний фонд Родини Жебрівських розпочав програму реабілітації військовослужбовців

Опубліковано:
18 Квітня, 2023 о 22:00

Щодня до лікарень потрапляють поранені бійці, які мужньо захищали нашу країну, а зараз – самі потребують захисту і уваги. На жаль, дуже часто випадки складні і потребують довгої реабілітації.

Щоб забезпечити необхідну якісну медичну допомогу Благодійний фонд Родини Жебрівських уклав договір з Медичним центром «Універсальна клініка Оберіг». У межах програми поранені захисники зможуть пройти індивідуальну медично-реабілітаційну програму «Реабілітація пацієнтів з важкими обмеженнями життєдіяльності». 



Як повідомляє пресслужба компанії «Фармак», у програмі реабілітації взяли участь 12 військовослужбовців, 8 з яких наразі продовжують відновлення. Наймолодшому з них – 20 років.

«Хлопці, якими ми опікуємося, пройшли через пекло. І шлях реабілітації теж буде непростим. Але ми можемо підтримати їх на цьому шляху. Допомога Армії в обличчі людей, які нас захищають – у нас в пріоритеті», – говорить Філя Жебрівська, засновниця Благодійного фонду Родини Жебрівських, Голова Наглядової ради «Фармак». 

Всебічна підтримка тих, хто бореться за мирне небо під синьо-жовтим прапором, це наш спільний обов’язок. І ми маємо про нього завжди пам’ятати.

«Благодійний фонд Родини Жебрівських» – всеукраїнська благодійна організація, заснована у 2011 році. Благодійний фонд Родини Жебрівських та фармацевтична компанія «Фармак» є частинами діяльності Родини Жебрівських і відповідають за благодійну та бізнес-діяльність родини. Пріоритетними напрямами є освітня, оздоровча та культурна діяльність. Також Фонд надає постійну допомогу армії з 2014 року, а з початку повномасштабного вторгнення ця допомога склала понад 66 млн. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #павло жебрівський, #поранені, #Родина Жебрівських
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: