Три громади на Тернопільщині відмовляються приєднуватися до кластерної лікарні у Козові

Опубліковано:
17 Квітня, 2023 о 08:05

28 березня 2023 року Зборівською, Залозецькою та Озерянською громадами підписано Меморандум «Про співпрацю у сфері охорони здоров’я» з метою збереження та утворення загального закладу охорони здоров’я на базі Зборівської лікарні та входження у кластерну лікарню міста Тернополя.

– З невідомих причин та без узгоджень із громадами Зборова, Залізців та Озерної, департамент охорони здоров’я ТОДА має на меті приєднати наші заклади до кластерної лікарні смт. Козова. Тому в терміновому порядку скликано засідання сесії ТГ та прийнято звернення в Кабінет Міністрів України, Міністерство охорони здоров’я України, Національну службу здоров’я України, Тернопільській обласній військовій адміністрації та Департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА щодо входження до Тернопільської кластерної лікарні, – заявив міський голова Зборова Руслан Максимів. 



Нагадаємо, відповідно до постанови КМУ від 28.02.2023 року номер 174 в Україні передбачається реформа медичної галузі з 2024 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Громади на Тернопільщині
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: