Буде цікаво: у Тернопільському педагогічному відбудеться «День універститету»

Опубліковано:
13 Квітня, 2023 о 07:00

Цікавитесь вищої освітою, прагнете ознайомитись із усіма тонкощами #вступної_кампанії_2023 року та усім асортиментом сучасних освітньо-професійних та освітньо-наукових програм?  

А можливо Ви хочете поринути в дружню та теплу атмосферу студентського життя, розкрити для себе цікавинки природничо-математичних наук, зачаруватись справжнім мистецтвом, давніми археологічими пам’ятками або сучасними досягненнями сфери інформаційних технологій?



Тоді завітайте 20 квітня об 11 год. в головний корпус Тернопільського національного педагогічного університету.  

Цьогоріч ТНПУ відзначає 83-тю річницю своєї новітньої історії, і саме з цієї нагоди Вас радо ознайомлять із професіями, які зможете здобути, вступивши в університет для здобуття вищої освіти.

У Вас буде унікальна можливість поспілкуватись із керівництвом університету та факультетів, структурою та змістом освітніх програм, можливістю участі у програмах академічної мобільності та працевлаштування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День університету, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: