Тернопільську школу №28 обрали до участі у проєкті «Змінитись за 7 місяців»

Опубліковано:
24 Березня, 2023

Тернопільську загальноосвітню школу №28 обрали однією з двох шкіл-учасниць проєкту «Змінитись за 7 місяців».

Інформацію про це опублікували на Facebook-сторінці #EdCampUkraine, – написала у соцмережі директорка навчального закладу Лілія вавринів: 

«Вітання з перемогою!

Публікація про обрання нашої Тернопільської загальноосвітньої школи №28 однією з двох шкіл-учасниць проєкту «Змінитись за 7 місяців» щойно з‘явилась на Facebook-сторінці #EdCampUkraine

Ми неймовірно пишаємось і безмежно вдячні нашій шкільній спільноті за потужну підтримку! Ви найкращі!

Дякуємо команді EdCamp та членам Опікунської ради за те, що повірили в наш проєкт змін та здатність реалізувати ці зміни!

Ми вдячні фіналістам проєкту – Комунальному закладу «Вінницький ліцей №8», Бобрицькому ліцею та Харківській загальноосвітній школі №26 за таку чудову компанію. Ви неймовірні та надихаючі!

Особлива подяка Save the Children in Ukraine, Education Cannot Wait #ECW, Державній службі якості освіти, Kharkiv School of Architecture, Six Seconds, Disastershok, ITC – Israel Trauma Coalition, без яких цей проєкт не відбувся б!

Відчуваючи радість та ейфорію – усвідомлюємо, що ми десь лише на половині шляху. Попереду багато роботи, можливостей та змін!

Ось який план роботи на наступні 7 місяців:

  • Пілотна громадська акредитація як альтернатива інституційному аудиту, яку запроваджує Державна служба якості освіти;
  • «Переосмислення» і ремонт приміщення через співдію всього шкільного колективу разом із експертами та експертками з Харківської школи архітектури (з бюджетом 700 тисяч гривень для кожного закладу освіти);
  • Розбудова стійкісноорієнтованої школи через підвищення кваліфікації всієї освітньої родини завдяки інноваційним рішенням програми CEEH, Six Seconds, Disastershock, Ізраїльської коаліції травми та інших;
  • Опис і поширення досвіду трансформацій – путівник і документальний фільм, – щоб допомогти іншим школам напрацювати власні стратегії у воєнний і повоєнний час!

Попереду нас чекає багато роботи!

Мріймо! Розвиваймось! Діймо!», – пише директорка школи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #28 школа, #Змінитись за 7 місяців, #проєкт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: