1 березня у Тернополі починається двомісячник благоустрою. До 1 травня у місті впорядкуватимуть прибудинкові території, ремонтуватимуть і фарбуватимуть обладнання на спортивних і дитячих майданчиках.

Також будуть прибирати підвали, горища у багатоквартирних будинках. Будуть ремонтувати і фарбувати лавки, висаджувати дерева, ліквідовувати «графіті» на фасадах житлових будинків та огорожах.



«Заплановано провести також ремонти водостічних систем, сходових маршів до під’їздів, а також відновлення покриття майданчиків перед входами у будинки та на контейнерних майданчиках. Загалом, до виконання робіт із санітарного очищення та озеленення території Тернополя та населених пунктів, які входять до складу громади, будуть залучені підприємства, які обслуговують житловий фонд міста, комунальні підприємства, ОСББ, управителі будинків, суб’єкти господарювання, навчальні заклади, заклади охорони здоров’я та небайдужі жителі громади. Також під час двомісячника благоустрою буде проведено традиційні загальноміські толоки», – розповіли у Тернопільській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Двомісячник благоустрою
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: