Перший безпековий Всеукраїнський форум здобувачів освіти пройшов у Тернополі

Опубліковано:
19 Лютого, 2023 о 16:04

Перший безпековий Всеукраїнський форум здобувачів освіти пройшов у Тернопільському коледжі. Під час заходу говорили про сучасні виклики у навчальному процесі, учасники ділилися досвідом.

Про це написав керівник коледжу Вадим Ластовицький у мережі Facebook: 



«Ідея форуму полягала в тому, що доповідачами були студенти, курсанти, учні різних закладів освіти за формую навчання, від ВУЗів, ВВНЗ до професійно-технічної освіти та учнів загальноосвітньої школи. Учасники мали змогу розповісти один одному, щодо боротьби з різними викликами, які виникають під час навчання в закладах, обмінятися та поділитися досвідом безпекових заходів, які є саме в тих навчальних закладах в яких вони вчаться, познайомитись, провести профорієнтацію та розповісти про свою професію та учбовий заклад. Сьогодні надзвичайно важливо єднатися та допомагати один одному. Тільки в єдності наша перемога. В черговий раз переконався, що в нас надзвичайна молодь, з якою Україна вже назавжди буде європейської, вільною, незалежною та сильною. Дякую високоповажним учасникам пленарного засідання, учасникам форуму, всім, хто долучився до надзвичайно яскравого та цікавого заходу. Віримо, що наступний форум вже пройде в мирний Україні, без нових безпекових викликів. Віримо в ЗСУ, допомагаємо ЗСУ, наближаєм Перемогу», – пише Роман Полікровський. 

Участь у форумі взяли представники Департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, Західноукраїнського національного університету, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Сікорського», Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Збаразького ліцею.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: