У центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес відбувся креативний мітап «UPgrade креативних індустрій»

Опубліковано:
19 Лютого, 2023 о 09:05

10 лютого 2023 року в Тернополі було проведено креативний мітап «UPgrade креативних індустрій», захід який об’єднав креативщиків, представників бізнесу та просто зацікавлених людей навколо теми розвитку креативного мислення.

“Якщо люди через війну втратили можливість працювати, тому що не мають необхідної техніки, чи не мали можливості забрати її з тих місць, звідки вони виїхали, то ми організовували для них безкоштовно місця в коворкінгу, надавали безплатно техніку для роботи: ноутбуки, планшети. Таким чином намагалися їх підтримати, щоби вони продовжили свою діяльність. На цій події акцентуємо увагу на творчості, івент-індустрії, онлайн-освіті. Говоримо, як масштабувати свою професію”, – Оксана Качурівська, керівниця центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, керівниця проєктного офісу West Ukraine Digital.

 



Як поєднати бізнес та креатив, як монетизувати власні знання та навички за допомогою онлайн-запусків і, що для цього потрібно обговорили з Андрієм Гонковським – підприємець, засновник центру онлайн освіти G-tag, за 5 років діяльності запустив більше 156-ти продуктів, інфлуенсер.

Христина Бойко – консультант з комунікацій, співвласниця креативної агенції and action. Кураторка курсу «Контент мейкінг» в Українському Католицькому Університеті, розповіла про типи відео та завдання, які вони виконують, процес створення відео контенту, як самостійно так і з підрядниками.

 

Ярослава Кравченко – ведуча, директорка «Дикого театру», кураторка фонду «Всі по 10» поділилась думками, як адаптувалися креативним індустріям до нових умов та реагувати на глобальні виклики, які почалися під час пандемії та глобалізувалися в часі війни.

Про те, яке майбутнє штучного інтелекту та які можливості відкриває нам metaverse і чому за ним майбутнє поділився Тарас Ковальчук – Metaverse стратег та консультант в Pushka.School. Стратег цифрової моди в La Muse та в P.Delayer. Редактор та ведучий ефірів в  Futurezine. Партнер з B2B-комунікацій в New Digital Fashion Magazine

Про те, чим живе івент-індустрія сьогодні, розповіла Марія Юрчак – кандидатка історичних наук, викладачка ІТ Степ Академії, підприємиця, співзасновниця креативного кластеру Na пошті

В рамках події відбулась виставка робіт релокованих та місцевих ілюстраторів, архітекторів та дизайнерів.

У періоди турбулентності складно складати довгострокові плани, розробляти стратегію та визначати тренди на декілька років вперед. Тим більше — в секторі культурних та креативних індустрій. Проте є напрями проєктів, які вже декілька років зберігають популярність і все більше розвиваються, особливо в Україні.

null
null
null
null

Подію можна переглянути тут:

Проєктна діяльність Центру Дія.Бізнес у Тернополі виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #UPgrade креативних індустрій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: