У Тернопільському педуніверситеті вручили дипломи і ліцензії тренерам, які пройшли спеціальне навчання

Опубліковано:
30 Січня, 2023 о 10:00

У Тернопільський національний педагогічний університет ім.Володимира Гнатюка вручили дипломи та ліцензії тренерам масового футболу, які проходили навчання за Програмою «С» – диплому Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football (УАФ) та курси підвищення кваліфікації. Ця підготовка тренерів здійснюється відповідно до вимог УЄФА і дозволяє працювати з дитячо-юнацькими та аматорськими командами.

Про це повідомили на сторінці Факультету фізичного виховання ТНПУ. 



«З метою покращання співпраці #ТНПУ та Громадської спілки Асоціація футболу Тернопільщини щодо вдосконалення освітнього процесу у закладі вищої освіти, підвищення якості підготовки фахівців на Факультет фізичного виховання ТНПУ зі спеціальностей 017 Фізична культура і спорт та 014.11 Середня освіта (Фізична культура), а також підготовки, перепідготовки й (або) підвищення кваліфікації педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників і тренерів з футболу, розвитку їх компетентностей та якостей було укладено відповідний договір, під яким свої підписи поставили ректор вищого навчального закладу професор Богдан БУЯК і Василь ЗАТОРСЬКИЙ – перший заступник голови, виконавчий директор Асоціації футболу Тернопільщини», – йдеться у повідомленні.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: