До Шумської громади надійшла допомога для сімей військових і переселенців

Опубліковано:
18 Грудня, 2022 о 20:53

До Шумської територіальної громади надійшла допомога для сімей військовослужбовців та переселенців. ЇЇ отримав Гуманітарний штаб громади. Це їжа та засоби гігієни. Цю допомогу надала Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, – повідомили у громаді.

«Гуманітарний штаб Шумської громади надає допомогу військовослужбовцям, їхнім сім’ям та внутрішньо переміщеним особам з перших днів повномасштабної війни, яка триває уже 294 дні. Вся громада активно бере участь в допомозі, також друзі та гуманітарні фонди з-за кордону. Важко підрахувати загальну кількість вантажів, які отримували від волонтерів та благодійників.  Також минулого тижня до Шумської громади доставлено значну допомогу від Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, що уже надаються для сімей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб. Також набори передані старостам, які будуть на місцях видавати тим, хто немає змоги приїхати у штаб», – розповіли у Шумській громаді.



null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Шумська громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: