На Тернопільщині рятувальникам з Польщі передали обладнання для роботи

Опубліковано:
14 Листопада, 2022 о 09:15

На Тернопільщині рятувальникам з Польщі передали обладнання для роботи. Зокрема, бучацькі рятувальники отримали радіостанції, гучномовну систему та інші речі.

Про це розповіли в обласному управлінні ДСНС:



«Перше обладнання для виконання завдань за призначенням отримали бучацькі рятувальники у рамках угоди про співпрацю між 4 державним пожежно-рятувальним загоном Головного Управління ДСНС України у Тернопільській області та Генеральним Консульством Республіки Польща в Луцьку, яку було підписано 27 жовтня у Бучацькій міській раді. Угода передбачає декілька етапів надання рятувального оснащення. Цього разу польською стороною було профінансовано закупівлю радіостанцій, гучномовну систему та обладнання на суму 385 тисяч гривень. Загалом документ передбачає покращення матеріально-технічної бази 9 пожежно-рятувальної частини м. Бучач на суму 26 тисяч євро»,йдеться у повідомленні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: