Тернопільська міськрада незаконно розпоряджалась гідрологічним заказником? Прокуратура подала позов

Опубліковано:
9 Листопада, 2022 о 11:41

Прокуратура вимагає передати державі 7 га земель гідрологічного заказника, якими незаконно розпоряджалась Тернопільська міська рада.

Тернопільська окружна прокуратура подала позов до суду в інтересах держави про витребування 7 гектарів землі гідрологічного заказника загальнодержавного значення «Серетський» з незаконного володіння Тернопільської міської ради.



Матеріали для позову здобуті при розслідуванні кримінального провадження про підроблення документів, внаслідок яких з державної власності незаконно вибули землі площею 7 га заказника «Серетський». Вони передані до комунальної власності Тернопільської міської ради та віднесені нею до земель сільськогосподарського призначення.

Оскільки в ході досудового розслідування встановлено порушення інтересів держави, Тернопільська окружна прокуратура подала позов до суду про витребування цієї землі з власності міської ради.

Господарський суд Тернопільської області відкрив провадження у справі, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гідрологічний заказник
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: