Тернопільська бодібілдерка здобула призові місця на чемпіонаті України

Опубліковано:
9 Листопада, 2022

На чемпіонаті України з фітнесу та бодібілдінгу WABBA Вікторія Сивак Тернопільщини здобула призові місця.

Успіхами своєї вихованки поділився у мережі Facebook її тренер Віктор Мацикур:

«Чемпіонат України з фітнесу та бодібілдінгу WABBA завершився. Мені довелось посудити декілька категорій, решту часу я працював коментатором-ведучим. Моя вихованка Вікторія Сивак у дебютному для себе, осінньому змагальному сезоні нині взяла участь у двох категоріях, у ростовому класі «фітнес бікіні ростом до 163» см вона виборола 4 місце, у категорії «фітнес бікіні юніорки до 24 років» завоювала бронзову нагороду.

Радію з вдалого сезону, Вікторії лише 19 років, прицільно вона почала тренувати м’язи в залі відносно недавно, до того багато років займалась бальними танцями.

Я ій мало міг допомогти у день змагань, не міг допомогти в момент суддівства, тому радий, що згідно суддівських протоколів свою бронзу вона завоювала одноголосно, обійшовши ще одну спортсменку з Тернополя.

Загалом виступало біля 100 учасників з більшості областей Украіни, серед спортсменів та суддів були мешканці з наших Донецькоі та Луганськоі областей, спортсменка з Бучі, спортсмени з Харкова, Кривого Рогу, Одеси.

Суддівська колегія складалась з 7 суддів і додаткового складу, що виходив на заміну. Автоматична суддівська програма відсікає щоразу одну найбільшу і одну найменшу оцінки, в залік йдуть решту п’ять оцінок суддів.

Змагальний сезон аж до наступноі весни завершено. У двох моіх вихованок у підсумку – кілька фіналів, кілька нагород у скарбничці. Працюєм далі. З надією на Переможну весну!», – написав Віктор Мацикур. 

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бодібілдінг, #Вікторія Сивак, #мацикура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: