Сік-смузі яблучно-морквяний, який виробляє ФГ “Гадз” – один із найулюбленіших серед споживачів. Смачний, ароматний, корисний, він є незамінним напоєм в зимово-весняний період, коли організм гостро потребує вітамінної підтримки.
До складу цього напою із яскравим кисло-солодким смаком та помітним кольором входять такі корисні речовини та вітаміни:
Перегляньте також:
- Начальник Тернопільської ОВА відвідав фермерське господарство «Гадз»
- Самурай без меча. Як Андрій Санагурський маневрує на позиції СЕО Гадз-Агро між OKKO і Петром Гадзом
– бета-каротин, що синтезується у вітамін А;
– вітаміни групи В, С, Е, D, K, PP;
– мінеральні речовини – магній, залізо, мідь, селен, цинк.