Якщо про Маска говорити серйозно. Історія з твітом-опитуванням – не про падіння кумирів. Ми вже мали би навчитися на українських виборах: розчарувань не буде, якщо не зачаровуватися.
 
Отак і зараз: взяли starlinkи, взяли акумулятори – подякували і побігли далі своє робити. Бо ніхто не буде бошити мсклв на війні краще, ніж ЗСУ.

Ніхто не буде за нас ловити різних сальд-стрємоусових та інших колаборантів. Вони, до речі, останнім часом почали масово самознищуватися. То шмурдяка якогось вип’ють, то покурять біля вибухівки. Недавно он цілий прокурор «лнр» відлетів до дідів, «которие воєвалі». Кажуть – не без допомоги СБУ.



Служба, хоч і відмовчується щодо своєї участі в супроводі колаборантів на той світ, але історії настільки вибухові й часті, що очевидно, що контора тихою сапою сапає той бур’ян. Думаю, деталі дізнаємося вже після перемоги.

А поки не звертайте увагу, що там Маск. Краще киньте донат військовим. Якщо хочемо вижити в цій війні – будь-які засоби й методи гарні. Беремо приклад з Ізраїлю, будуємо український Моссад і вчимося правильній «співпраці» з ворогом. Все інше – лірика.

Автор: Алексей Голобуцкий

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ілон Маск
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: