Голову Тернопільської облради нагородили грамотою «За заслуги в розвитку освіти, науки та економіки»

Опубліковано:
5 Жовтня, 2022 о 08:59

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко отримав відзнаку «За заслуги в розвитку освіти, науки та економіки» з рук Президента Академії соціального управління, д.е.н., професора Богдана Андрушківа.

– З 1997 року Академія соціального управління успішно функціонує на території Тернопільської області. В активі академії – багато наукових публікацій, книг, сприяємо у розвитку видавничої діяльності. Для того, щоб активізувати творчу інтелігенцію, академія заснувала кілька нагород. Серед них – орден князя Костянтина Острозького. Ця людина вписала своє слово в історію розвитку України та нашого краю. Ми вирішили відзначити голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка. Бажаю йому добра, перемоги, миру, благополуччя, успіхів в оборонній справі, – зазначив очільник громадського об’єднання соціального управління, професор ТНТУ Богдан Андрушків.



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: