Україна зайняла 4 командне мiсце на чемпiонатi свiту з гiмнастики

Опубліковано:
21 Вересня, 2022 о 20:43

Україна – країна надзвичайних людей, що йдуть до перемоги. I надалi компанiя «Креатор-Буд» буде пiдтримувати наших спортсменiв, адже разом ми сильнiшi.

Iгор Гуда, голова ради директорiв компанiї Креатор- Буд:



 

– Щиро пишаємося та маємо честь бути генеральним партнером  української збiрної з художньої гiмнастики, яка посiла 4 командне мiсце на чемпiонатi свiту, що проходив у м. Софiя, Болгарiя.

За команду України виступали груповi гiмнастки Анастасiя Возняк, Дарина Дуда, Нiколь Красюк, Дiана Баєва, Єлизавета Азза, Олександра Ющак, а також  iндивiдуальнi гiмнастки Вiкторiя Онопрiєнко, Полiна Карiка, Полiна Городнича.

Вiкторiя Онопрiєнко пiд час змагань Чемпiонату свiту була єдиною гiмнасткою, що виконувала 4 вправи та пiсля квалiфiкацiйних змагань зайняла 5 мiсце та виборола можливiсть представлять Україну у фiналах вправ з м’ячем та булавах, а також потрапила до фiналу iндивiдуального багатоборства, до якого входять лише 18 найсильнiших гiмнасток свiту.

 

Пiд час фiналiв в окремих видах посiла 4 мiсце у фiналах вправи з м’ячем та 6 мiсце у фiналах з булавами на Чемпiонатi свiту в Софiї. Пiсля завершення змагань iндивiдуального багатоборства Вiкторiя посiла гiдне 4 мiсце серед найкращих гiмнасток свiту.

Полiна Карiка за вправу з м’ячем отримала оцiнку 29.350 балiв (20 мiсце). За вправу з обручем спортсменцi поставили 27.950 (30 мiсце). За вправу з булавами гiмнастка отримала 26.900 балiв (34 мiсце). Загалом у квалiфiкацiї Полiна посiла 29 мiсце.

Полiна Городнича за вправу зi стрiчкою отримала оцiнку 28.250 балiв та серед вправ зi стрiчкою зайняла 19 мiсце.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Iгор Гуда
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: