Підприємці з Тернополя працюють для відновлення постраждалих регіонів України

Опубліковано:
19 Вересня, 2022 о 09:07

Форум “Велике відновлення” відбудеться 20-22 вересня в КиївЕкспоПлаза у Березівці Бучанського району.

На сьогодні вся команда Budmall Center та Ukrainian Wooden Houses Claster активно готується до форуму “Велике відновлення“, який відбудеться 20-22 вересня в КиївЕкспоПлаза, що в с. Березівка Бучанського району на Київщині. А 28 вересня разом із Агромат «Світ кераміки» відкриється виставковий майданчик “Budmall” та презентується Ukrainian Wooden Houses Claster у Києві.



 

null

– На виставковому майданчику будуть представлені взірці модульних та каркасних будинків, які забезпечать наочну демонстрацію можливих варіацій будинків швидкої збірки, будуть стимулювати благодійників активніше включатися в важливі соціальні проєкти, мати можливість наочно порівнювати різні технології спорудження комфортного, енергоефективного та екологічного житла швидкої збірки, – повідомляє тернопільський бізнесмен Тарас Демкура.

Ціль проєкту – сприяти відновленню постраждалих регіонів. Організатори переконані, що відкрита комунікація і спрощення логістики сприятимуть швидшій відбудові зруйнованого.

Форум має на меті інформувати й консультувати представників фондів, очільників територіальних громад та пересічних українців у питаннях сучасного й комфортного облаштування територій.

– Разом зі співзасновником Ukrainian Wooden Houses Claster Андрій Длігач та співзасновником Budmall Engineering Олександром Марценюком виступимо та спікерами на форумі “Велике відновлення”, презентуючи проєкти Budmall.Center і Ukrainian Wooden Houses Claster. Поговоримо про будівництво, сучасні інженерні рішення та енергоефективність модульних та каркасних будинків, – продовжує Тарас Демкура.

Для гостей виставки на форумі Budmall представить хедлайнера та лідера продаж модульний будиночок «Стефанію» у всій своїй красі.

Зараз модульне житло – це можливість вирішити проблеми з повноцінним житлом для українців та розселенням вимушено переміщених осіб.

– Ми розкажемо про своє бачення ситуації та поділимося ідеями щодо відбудови постраждалих від війни громад. Готові до змістовних дискусій, активної комунікації та співпраці, – каже бізнесмен.

А ще, для киян та гостей столиці 28 вересня відбудеться довгоочікувана подія – відкриття виставкового центру Budmall у Києві. Саме тут будуть представлені кращі взірці українських виробників модульних, каркасних, сіп-панельних будинків.

– Запрошуємо до наших локацій на форумі представників фондів, територіальних громад, всіх українців, щоб зробити вибір в сторону високоякісного, комфорного, енергоефективного та екологічного житла для українців. На форумі буде окрема зона для виробників, де вони зможуть взнати умови співпраці в рамках Ukrainian Wooden Houses Claster. А наші будиночки продовжують подорожувати до своїх щасливих власників – подивіться нове відео, – каже Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велике відновлення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: