Тернопільські лікарі розповіли, що робити, аби уникнути харчових отруєнь

Тернопільські лікарі рекомендують дбати про своє здоров’я, а значною мірою воно залежить від того, що людина їсть.

Медики наголошують, що важливою є не лише якість продуктів, які купує людина, а й те, як і де вона їх зберігає, чи правильно обробляє перед подачею на стіл та у яких умовах харсується. Фахівці підготували кілька порад на цю тему:

«Наше ставлення до приготування їжі, вибору продуктів, чистоти на кухні є важливим для здоров’я.

Харчові продукти можуть бути забрудненими шкідливими токсинами, хімічними речовинами та містити хвороботворні бактерії, віруси або паразити, що є причиною понад 200 різноманітних недуг — від діареї до онкологічних захворювань.

Правильна обробка, підготовка та зберігання харчових продуктів може зменшити ризик харчових отруєнь та інших недуг, пов’язаних із їжею.

Пам’ятайте правила безпеки харчових продуктів вдома:

Більше рекомендацій на сайті: https://bit.ly/3QCFbs3», – кажуть лікарі.

Останні новини: