У Тернополі понад 100 дітей змагалися у велоперегонах «Круті віражі»

Опубліковано:
26 Липня, 2022 о 20:09

У Тернополі понад 100 дітей змагалися у велоперегонах «Круті віражі», які відбулися 24 липня у тернопільському парку «Сопільче». Учасниками булим хлопчики та дівчатка віком від 2 до 14 років.

Вони змагалися на біговелах, самокатах та велосипедах у різних вікових категоріях. Організували захід Управління розвитку спорту та фізичної культури міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Тернопільський осередок Федерації велосипедного спорту України.



«Юні чемпіони проявили майстерність, швидкість та спритність. Учасники отримали подарунки від партнерів свята та медалі фінішерів. Також для присутніх діяла творча локація на підтримку Збройних сил України, а вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької школи «Екстрим» продемонстрували показові виступи на роликових ковзанах та скейтборді», – розповіли організатори.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #круті віражі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: