У Тернополі поліцейські велопатрулі почати стежити за правопорядком

Опубліковано:
23 Липня, 2022 о 11:50

У Тернополі на чергування виїхали велопатрулі. Вони розпочали роботу у парках міста. Патрульні на велосипедах стежитимуть за охороною громадського порядку, щоб містяни були у безпеці.

Як розповів заступник начальника відділу превенції Тернопільського районного управління поліції Сергій Вишовський, почали велопатрулі роботу у парках, бо саме там влітку велике скупчення людей. Поліцейські патрулюватимуть на велосипедах вдень з 12 до 20 години. Вночі працюватимуть піші наряди. Двоколісники для потреб поліції закупили за кошти місцевого бюджету.



«Основна перевага велопатрулів  – це оперативність та мобільність. Патрульні зможуть проїхати на велосипеді туди, де автівкою дістатися буде складно. Щодня на велопатрулювання заступатиме шість поліцейських – три екіпажі по дві людини. Вони пройшли спеціальний відбір та оснащені всім необхідним для роботи. Завдання патрульних – виявлення адміністративних правопорушень, проведення профілактичних бесід з громадянами, перевірка документів у підозрілих осіб та своєчасне  прибуття на допомогу тим, хто цього потребує», – каже Сергій Вишовський.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велопатруль у Тернополі
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: