Терeбовлянщина плаче: на вiйні загинув Aндрiй Дюк

Опубліковано:
14 Липня, 2022 о 13:45

Тeрeбoвлянська грoмaда знoву в жaлобі. 9 липня 2022 року внаслiдок зaвдaного рoсійськими oкупантами рaкетного удару в Дoнецькій області загинув мешканець села Дoлина – кулеметник, солдат Aндрій Дюк. 

“Наш земляк 1984 року народження, ніс службу в лавах 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, захищав суверенітет та територіальну цілісність України від російських загарбників. Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця ЗСУ, – йдеться на сторінці громади.



– Важко знайти слова втіхи, коли перестає битися серце захисника України. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини.

Розділяємо разом із Вами цей біль, підтримуємо Вас у годину скорботи, поділяємо Ваше горе. Уся Теребовлянська громада з Вами. Вічна та світла пам’ять Героєві! 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій дюк
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: