За добу на Тернопільщині горіли підприємство, господарська будівля та автомобіль

Опубліковано:
7 Липня, 2022

За добу на Тернопільщині горіли підприємство, господарська будівля та автомобіль. Усі пожежі сталися у Тернопільському районі.

У селі Довжанка виникла пожежа сушки ячменю та піднавісу над нею на фермерському господарстві «Олійник». Вогонь знищив покриття піднавісу на площі 100 метрів квадратних, а також 2 тонни ячменю і ще 20 тонн ячменю пошкоджено. Під час гасіння пожежі врятували конструкцію сушки та піднавісу, а також майже 60 тонн ячменю.

«У селі Кобиловолоки Тернопільського району горіла господарська будівля. Полум’я знищило покриття та перекриття будівлі на площі 50 метрів квадратних, майже 300 тюків соломи, також пошкоджено облицювання стін. Під час гасіння врятовано 1 будівлю», – розповіли у службі ДСНС Тернопільської області.

null
null
null

І ще одна пожежа цієї доби виникла у селі Великий Глибочок на вулиці Зелена. Там загорівся автомобіль «ВАЗ-2109». Вогонь знищив моторний відсік та передні сидіння автомобіля на площі 2 метри квадратних, пошкоджено кузов автомобіля.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюють.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #пожежі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: