Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав допомогу жителям Чернігова і місцевій лікарні

Опубліковано:
25 Червня, 2022

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав допомогу жителям Чернігова та місцевій лікарні. На прохання волонтерів із цього міста, фонд передав їжу, медобладнання та чимало іншіих необхідних речей. Доставку вантажу у Чернігів організували Руслан Щерба та заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів.

«Війна завдала невимовного болю для багатьох українців, розбомбила наші домівки, зруйнувала наші міста… Звільнений від окупантів Чернігів досі оговтується від наслідків руського міру та нелюдських страждань, які він приніс на нашу землю. Знищені будинки, вибиті вікна, двері, знесені дахи, відсутність елементарного для забезпечення життєдіяльності людей – це реалії, в яких сьогодні доводиться жити і виживати нашим людям на Чернігівщині. Завдяки місцевим волонтерам та громадським організаціям нам вдається тримати зв’язок і допомагати їм у цей складний час. Зокрема, до мене, до благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» звернулися волонтери з Чернігівської ГО «Дорога до серця» з проханням надати допомогу у вигляді продуктів харчування, постільної білизни, медичного обладнання, медичних препаратів, засобів гігієни тощо. Спільними зусиллями нам вдалося доставити необхідне як для жителів Чернігова, так для першої міської лікарні. Разом легше долати всі труднощі і разом переможемо!

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює подяку за допомогу в організації доставки гуманітарного вантажу в Україну друзям з Іспанії, а саме: Українській католицькій церкві м.Гранада, Фонду «Sepla Ayuda foundation», Консульству Будапешта в Україні,  адвокату Христині Слоїк (м. Барселона)», – каже Ліна Прокопів.

null
null
null
null
null
nullт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор гуда, #твори добро
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: