У Тернополі на весільний рушник стали військовий та перукарка-колористка (Фото)

Опубліковано:
6 Червня, 2022 о 13:00

У Тернополі під аплодисменти та в обіймах побратимів зустрічали молодят. На весільний рушник стали військовий та перукарка-колористка.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Юрій Кульпа.



З початком війни десятки тисяч добровольців зі всієї України заповнили Центри комплектування у бажанні захищати Батьківщину. Одним з таких був Віктор, мобілізований боєць бригади територіальної оборони Тернопільщини.

Пара познайомилася 4 роки тому. Віктор був фітнес-тренером в спортклубі, а Руслана – його ученицею. Наречена переживала, коли чоловік йшов на службу, тим паче в країні війна, але згодом змирилась та відпустила, бо хто, як не вони (чоловіки), захистять нас, виженуть окупанта з країни, де будуть народжувати й проживати молодята.

Про плани розповідають не охоче, кажуть, на все Божа воля. Усе наздоженемо, збудуємо та примножимо, головне, щоб повернувся живим та здоровим, додає Руслана.

Без гучних гулянь, з найдорожчими, – прокоментував подію командир підрозділу, в якому служить боєць.

Військовослужбовці привітали новостворену сім’ю, в обіймах по-братерськи. Місце зустрічі обрали невипадково, поблизу монументу Степана Бандери провідника українських націоналістів. Адже сьогодні, як і сто років тому, українські патріоти борються за нашу землю де живуть Герої – незламні борці за Волю й Незалежність України.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #одруження військових
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: