Відео з вулиці, як 35-річна тернопільська стоматологиня в’їхала у Катедру

Опубліковано:
23 Квітня, 2022

Винуватицею аварії є 35-річна тернополянка. Молода жінка, керуючи автомобілем “Ауді”,  знесла центральні металеві двері Катедрального Собору та пошкодила церковне майно. Її госпіталізували у лікарню.

Нагадаємо, що обурливий випадок стався 23 квітня вночі.

В результат інциденту потерпілих немає. На місці події працювали працівники поліції, управління поліції охорони, рятувальники та фахівці інших екстрених служб.

23 квітня близько 00.40 до співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від священнослужителя Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (УГКЦ) про те, що всередину храму в’їхав автомобіль.

Виїхавши на виклик, працівники поліції встановили, що 35-річна жителька Тернополя, керуючи автомобілем марки «Ауді», знісши центральні металеві двері Катедрального собору, заїхала всередину культової споруди та пошкодила церковне майно.

Відео:TV-4

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авто у катедрі, #катедра, #стоматологиня катедра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: