Важлива інформація: шахраї надсилають фейкові листи підприємцям від імені органів влади

Опубліковано:
22 Квітня, 2022 о 18:18
 

Аферисти розсилають підприємцям через соцмережі, месенджери підроблені листи від імені керівництва військової адміністрації з проханням перерахувати кошти фізичним особам для волонтерської допомоги.



Правоохоронці застерігають – це шахраї. Люди довіряють та перечислюють гроші на карткові рахунки невідомих осіб, які вказані у листах.  

Поліцейські блокують такі рахунки та вживають заходів для встановлення зловмисників. Громадянам радять проявляти пильність та завжди перевіряти інформацію, вказану у листі-зверненні.

«Будь-яка гуманітарна допомога має бути цільова. Варто передавати її відповідними актами, ставити на баланс у військових частинах, правоохоронних структурах. Потрібно, щоб ми не втратили довіру людей, які надають допомогу захисникам України», –  зазначив під час брифінгу у п’ятницю, 22 квітня, начальник ГУНП в області Олександр Богомол.

 © 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богомол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: