Війна забирає найкращих: у бою на Луганщині загинув воїн родом із Бережан Юрій Руф

Опубліковано:
4 Квітня, 2022

Героїчно загинув 1 квітня у бою на Луганщині військовослужбовець 24 окремої механізованої бригади Юрій Дадак (Руф).

Про це повідомив Правий сектор Тернопільщини.

Війна забирає найкращих. Він був одним з небагатьох, кого сміливо можна було назвати величною особистістю сьогодення. Він був вірним сином своєї Батьківщини і загинув, як воїн, як лицар. Пам’ять про тебе буде вічно в наших серцях, як і творчий спадок, що ти залишив. Дякуємо за чин, – йдеться в повідомленні.

null

 

Юрій Дадак (Руф) народився 1 квітня 1980 року в Бережанах. Виростав у Львові. 2008 року став кандидатом технічних наук, обіймав посаду доцента кафедри технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів у Львівському Національному лісотехнічному університеті. 2015 року він став засновником ГО «Літературно-просвітницький проєкт «Дух нації».автор публікацій «Багряна лірика» (2012), «Час Революції» (2014), «На зламі епох» (2015). Юрієві вірші увійшли до українських сучасних націоналістичних поетичних збірок «Голос крові» (2013) і «Відлуння свинцевих громовиць» (2015). З перших днів війни був добровольцем на фронті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #юрій дадак, #юрій руф, #юрій руф з бережан
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: