Вторгнення Росії в Україну, день п’ятий

Опубліковано:
28 Лютого, 2022 о 08:10

28 лютого — Україна понад 96 годин чинить опір російському вторгненню.

Російські війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. За даними Міноборони, кількість знищених російських окупантів перевищила 4000 осіб. Знищено сотні одиниць бронетехніки, зокрема, танки, гелікоптери.



Росіяни розбомбили літак “Мрія”. ЗСУ і тероборона відтіснили військових від столиці, а на Чернігівщині люди без зброї в руках зупинили танки РФ. Водночас тривають ракетні обстріли, війська РФ застосували “Іскандери”. Україна відкрила гарячу лінію для родичів росіян, яких відправили воювати в України, одна влада РФ заблокувала сайт в Росії.

З початку російського нападу на Україну загинули 352 цивільних, 14 з них — діти. Поранення отримали 1684 людини, серед яких 116 — діти.

По всьому світі відбуваються акції на підтримку України. Україна отримала повну підтримку від країн ЄС щодо відключення Росії від SWIFT, 20 країн закрили небо для російських літаків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: