На Теребовлянщині двоє спритників вкрали дах господарського приміщення

Опубліковано:
16 Лютого, 2022 о 11:21

Крадіжка вчинена за попередньою змовою групою осіб інкримінують працівники відділення поліції № 3 м. Теребовля двом місцевим мешканцям.

До правоохоронців територіального підрозділу поліції надійшло звернення від жителя Теребовлі. Чоловік попросив розшукати та притягнути до відповідальності невідомих, які у його відсутність розібрали дах господарського приміщення та привласнили металеве покриття.



У ході розшукових заходів працівники вийшли на слід зловмисників. Викрадене крадії 1978 та 1982 років народження реалізували невідомій особі, а кошти витратили на власні потреби.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/vidsutnist-groshej-sponukala-krayan-piti-na-zlochin/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: