На Борщівщині 16-річний хлопець розрахувався за онлайн ігри з чужої банківської карти

Опубліковано:
3 Лютого, 2022 о 18:20

16-річний житель Борщівської територіальної громади, знайшовши банківську картку, вирішив розраховуватися нею за онлайн ігри та продукти харчування. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Читайте також



Тернопільські правоохоронці щукають жінку, яка «обчистила» чужу картку (відео)
На Тернопільщині 16-річний онук «обчистив» рахунки 58-річної бабусі
У Теребовлі судили жінку, яка вкрала у знайомої банківську картку

До співробітників Борщівського відділення поліції надійшло повідомлення від 19-річної жительки одного із сіл про те, що невідома особа незаконно привласнила гроші з її кредитної картки, яку вона, ймовірно, загубила. З рахунку зняли 2800 гривень.

У ході оперативних заходів поліцейські встановили, що до зникнення коштів причетний 16-річний місцевий житель. Зі слів хлопця, чужу банківську картку він знайшов.

Поліцейські наголошують, що використання чужих банківських карток кваліфікується як крадіжка коштів (ст.185 Кримінального кодексу України) і тягне за собою кримінальну відповідальність.

Якщо ви знайшли чужу платіжну картку, віддайте її до найближчого банківського  відділення або зателефонуйте на гарячу лінію фінустанови та заблокуйте її.  

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/borshhivski-policzejski-vikrili-nepovnolitnogo-u-kradizhczi-groshej-z-chuzhoji-bankivskoji-kartki/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: