Убив дружину і розчленував: жителя Чортківського району засуджено до довічного ув’язнення

Опубліковано:
31 Січня, 2022

Чортківський районний суд, погодившись із позицією прокурора, засудив до довічного позбавлення волі вже раніше судимого за вбивство жителя Чортківського району, який убив дружину і розчленував її тіло, щоб приховати сліди злочину.

Читайте також

Убивці 19-річної дівчини на Теребовлянщині залишили довічний термін ув’язнення
У новорічну ніч у польському місті вбили 47-річного українця
У Тернополя доглядальник убив пенсіонера і намагався заплутати слідство
Прокурор довів у суді, що 30 листопада 2016 року житель села Чортківського району вдарив ножем у шию дружину, яка вже давно з ним не проживала, а прийшла допомогти по господарству. Після того, як дружина подзвонила своєму новому співмешканцю, господар будинку накинувся на неї спочатку з кулаками, а далі з ножем й встромив його жінці у шию. Через кілька хвилин потерпіла перестала подавати ознаки життя і з метою уникнення відповідальності за скоєне вбивство, чоловік вирішив сховати її тіло. Він розчленував його і помістив у кілька мішків, які того ж вечора викинув у річку Збруч.
Особу обвинуваченого судом визнано винним за п. п. 9, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 122 КК України та засуджено до покарання у виді довічного позбавлення волі. Вирок ще не набрав законної сили. Про це інформує Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #убивство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: